top of page
Fresh motor oil

AUTON HUOLTOPALVELUT

AUTOPRO HUOLTAA AUTOSI – KAIKKI MERKIT JA MALLIT

Meillä hoituvat ammattitaidolla ja nopeasti kilpailukykyiseen hintaan vuosihuollot, määrä-aikaishuollot, ilmastointihuollot, pakokaasutestit, öljynvaihdot, katsastustarkastukset,  jne. uusimmalla tekniikalla ja välineistöllä. 

Auton valmistajan antama takuu säilyy, sillä suoritamme huollot autonvalmistajan ja maahantuojan antaman huolto-ohjelman mukaisesti. Käytämme alkuperäisiä tai alkuperäistä vastaavia varaosia. Huollon jälkeen leimaamme/rekisteröimme huoltokirjan.

Määräaikaishuollon kohteet ovat huoltokohtaisia, ne määräytyvät kilometri- tai aikaperusteisesti ja se tehdään autonvalmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Moottoriöljyn, öljynsuodattimen sekä raitisilmansuodattimen vaihdon lisäksi määräaikaishuoltoon voi mahdollisesti kuulua esimerkiksi ilmansuodattimen, polttoainesuodattimen, jakohihnan, sytytystulppien ja jarrunesteen vaihto. Lisäksi tehdään ajoturvallisuuteen ja hallintalaitteisiin liittyvät tarkastukset.

Vuosihuolto on määräaikaishuoltoa hieman edullisempi ja kevyempi huolto. Se sopii erinomaisesti jo takuuajan ylittäneille autoille. Säännöllinen huolto pitää auton kunnossa ja ajamisen turvallisena.

Valtuutettu Suzuki-, Isuzu- sekä Ssang Yong-merkkihuolto.

Varaa auton huolto kätevästi verkosta Fixus huoltovarauksen kautta. Sinun tarvitsee vain syöttää auton rekisteritunnus ja kilometrimäärä. Määräaikaishuollon kustannusarvio- ja ajanvarausohjelmassa rekisteritunnuksen ja kilometrimäärän
perusteella laaditaan seuraavaksi lähestyvän määräaikaishuollon kustannusarvio, sisältäen oikeat huoltotyöt ja tarvittavat huolto-osat.

AutoPro töiden vastaanotto


Kuusankoski 0207 229062
Kouvola 0207 229052

HOIDAMME PITKÄLLÄ KOKEMUKSELLA:

Määräaikaishuollot

Vuosihuollot

Öljynvaihto

Ilmastointihuolto

Päästömittaukset

Polttimonvaihdot

Akkupalvelut

Care Tire

OTA YHTEYTTÄ!

AUTOPRO KUUSANKOSKI
Kuusaantie 27
45720 Kuusankoski

Huoltopalvelut
Ma-pe 8 - 17
Puh. 0207 229062

AUTOPRO KOUVOLA
Kaitilankatu 15
45130 Kouvola

Huoltopalvelut
Ma-pe 8 - 17
Puh. 0207 229052

bottom of page