Yleinen tietosuojalauseke

Tietosuojaseloste

Mikaduo Oy on sitoutunut noudattamaan tietosuojalainsäädäntöä ja käsittelemään henkilötietoja hyvän tiedonhallinta- ja tietojenkäsittelytavan mukaisesti, sekä varmistamaan, että henkilötietosi ovat turvassa.

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa sinulle millaista tietoa keräämme sivustomme käyttäjistä, kuinka käytämme tuota tietoa, sekä miten luovutamme näitä tietoja kolmansille osapuolille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

Keräämämme tiedot ja säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot saadaan asiakassuhteen kautta, Mikaduo Oy:n verkkosivuilta – yhteydenottolomake, sekä yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä. Tietojen keräys tapahtuu saatavilla olevilla verkkoteknologioilla, kolmannen osapuolen palveluilla ja kävijöiden oman toiminnan seurauksena.

Henkilötiedot, joita keräämme käyttäjistä sivuston käytön yhteydessä, käsittävät henkilötietojen käsittelytarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja. Voimme kerätä esimerkiksi seuraavia tietoja:

• Yhteystiedot, kuten nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
• Auton rekisterinumero

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Voimme käsitellä henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

• Sivustoon ja palveluihimme liittyvä viestintä, asiakassuhteen hoitaminen;
• Sivuston ja palveluidemme tuottaminen, tarjoaminen, kehittäminen, parantaminen ja suojaaminen;
• Käyttäjäkohtainen Sivuston personointi ja mainonnan kohdentaminen;
• Sivustoa koskeva analysointi ja tilastointi;
• Markkinatutkimus ja sähköinen suoramarkkinointi henkilötietolain ja sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti;
• Väärinkäytösten ennaltaehkäisy ja selvittäminen;
• Sivustoon liittyvien oikeuksien ja/tai omaisuuden suojaaminen; ja
• Muut vastaavat käyttötarkoitukset

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisteristä voidaan luovuttaa tietoja maahantuojalle auton takuuseen, huoltoon tai muihin kunnossapitoon tai turvallisuuteen liittyviin toimiin liittyen sekä Trafille. Pyrimme pitämään tietosi täsmällisinä ja ajantasaisina, emmekä säilytä niitä pidempään kuin on tarpeen. Sivuston välityksellä antamiasi tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille siinä tapauksessa, että laki tai meidän etumme niin vaatii.

Henkilötietojen suojaaminen

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Henkilötietoihin liittyvät oikeudet

Sinulla on oikeus tarkastaa rekistereissämme olevat itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää sinua koskevien henkilötietojen käsittely suoramarkkinoinnissa sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiisi.

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

Tähän selosteeseen tehtävät muutokset

Palveluidemme kehittymisen ja tietosuojaa koskevan lainsäädännön muuttumisen myötä voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta.

Yhteystiedot

Rekisterinpitäjä:
Mikaduo Oy / AutoPro
Kuusaantie 27 45720 Kuusankoski
Puh. 0207 229060

Tietosuojavaltuutettu: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html