Search
  • veeraahola

Varaa aika ilmastointihuoltoon!

Koska autosi ilmastointilaite on viimeksi huollettu? Tiesitkö että kylmäainetta haihtuu autosta kuin autosta vuositasolla jopa 10%? Säännöllisellä, kahden vuoden huoltovälillä varmistat, että laitteisto toimii ensimmäisistä helteistä lähtien sekä säästät kustannuksissa. Säännölliset huollot auttavat pitämään ilmastointijärjestelmän kunnossa, ja vaivattomasti toimiva ilmastointi voi auttaa pitämään polttoaineen kulutuksen kurissa. Näin vältät mahdolliset ja usein kalliit korjauskustannukset. Kun ilmastointi on jo lakannut toimimasta järjestelmään voi kondensoitua kosteutta joka voi aiheuttaa vaurioita. Merkkinä ilmastoinnin tehokkuuden heikkenemisestä on kun kompressori käy tiheämmin ja ei tuota tarpeeksi kylmää ilmaa.


Ilmastointihuolto sisältää kylmäaineen määrän tarkastuksen tyhjennyksen yhteydessä, kylmäaineen suodatuksen, järjestelmän kuivauksen ja laitteiston toiminnan tarkastuksen. Lisäksi testaamme, ettei ilmastointijärjestelmässä ole vuotoja ennen kylmäaineen lisäystä.

Vuoden 2011 jälkeen tyyppihyväksytyissä autoissa voi olla uusi kylmäaine. Näiden autojen ilmastointihuollot onnistuvat ainoastaan uuden kylmäaineen vaatimalla laitteistolla, joka löytyy meiltä Kouvolan toimipisteeltä.


Ilmastointihuollon yhteydessä on myös hyvä vaihtaa sisäilmansuodatin sekä suorittaa ilmastointijärjestelmän ja ohjaamon puhdistus kemikaalilla joka tuhoaa ilmastointikanavissa sijaitsevia bakteereja, hometta sekä mikrobikasvustoja. Tämän puhdistavan ja raikastavan käsittelyn voit myös suorittaa kotona itse, palvelevat myyjämme osaavat auttaa jos kiinnostuit! Varaa aika ilmastointihuoltoon nyt!
151 views0 comments

Recent Posts

See All