top of page
Search
  • veeraahola

Cartec

Cartec on kehittänyt autojen ja ajoneuvojen puhdistus-, suojaus- ja kiillotusaineita yli 35 vuoden ajan. Tuotteet valmistetaan Alankomaissa ja valikoima on laadukas.


Valikoimistamme löydät Cartec Essential tuoteperheen tuotteita joka ovat suunniteltu ajoneuvojen puhdistukseen, pesuun sekä viimeistelyyn niin auton sisä- kuin ulkopinnoille. Tuotteiden standardit ovat huippuluokkaa ja ne ovat heti käyttövalmiita.


Tar Remover poistaa nopeasti sekä turvallisesti asfaltin, pien sekä liiman jämät auton maalipinnasta.


Engine Wash puhdistaa moottorin osat tehokkaasti sekä turvallisesti. Liuotinvapaa tuote poistaa öljyn, rasvan sekä alustaan jääneet aineet.


Fallout Remover on tehokas puhdistusaine poistamaan pintaruosteen, metallihiukkaset sekä itsepäisen jarrupölyn ajoneuvon maalipinnasta, vanteista sekä ikkunoista.


Interior Multi Cleaner on auton sisätiloille soveltuva pesuaine. Se poistaa tehokkaasti öljyn, rasvan sekä vaikean lian istuimilta, kojetaulusta sekä ovipaneeleista.


Dashboard Lotion on ideaali tuote auton sisätilojen uudistamiseen. Se palauttaa muovin, vinyylin sekä nahan alkuperäisen loiston. Jättää mattapinnan.


Leather Cream puhdistaa, ravitsee sekä suojaa nahkaisia istuimia sekä auton osia. Tuote palauttaa nahan alkuperäisen ulkonäön ja joustavuuden.

119 views0 comments

Commentaires


bottom of page