Uutiset

Synttäriviikko

VUODEN JUHLAT 17.-20.10.

KESKIVIIKKONA sulkapäivä! Sulkaparin ostajalle asennus ja lasinpesuneste kaupan päälle. Maahantuojan asiantuntija paikalla kello 8-20. Myymälä ke 18.10. palvelee erikoisaukioloajoin kello 20 asti! Pohjois-Kymen Sähkötarvike järjestää pihalla koko päivän kestävän ulkovalonäyttelyn ja kello 17-20 myyntiesittelyn.

Farécla

Yli 50 vuoden ajan jatkunut yhteistyö maalivalmistajien kanssa on auttanut Faréclaa kehittämään markkinoiden parhaat maalipinnan hoitotuotteet - ja nyt niitä saa myös Fixus-myymälöistä! G3-tuotteet ovat ammattilaatua molekyylitasolta alkaen.  G3-tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, tehokkaita ja sopivat käytettäväksi kaikentyypisten maalipintojen kanssa.

AutoPro

 

AutoPro saavutti tärkeän merkkipaalun vuonna 2016 kun mittariin tuli pyöreät 10 vuotta! Haluamme kiittää asiakkaitamme menneistä ja tulevista vuosista. Tänäkin vuonna 2017 panostamme ammattitaidolla ja palveluasenteella juuri teidän tarpeisiinne!

ToolPack - Ammattilaisen valinta

ToolPack on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä ammatti- ja korjaamotyökalu kampanjakuvasto. Se tarjoaa niin teollisuus- kuin korjaamokäyttäjälle kattavan paketin yleistyökaluja ja tarvikkeita.

Tuoteryhmät on selkeästi jaoteltuna kolmeen osioon:

- Yleistyökalut, paineilmatyökalut, hiomatuotteet ja kemikaalit
- Korikiinnikkeet, pientarvikkeet ja varasto säilytysjärjestelmät
- Autohuoltolaitteet

Tutustu kuvastoon tästä tai nouda se myymälästämme!

Thule Shop

AutoPro Kouvolan myymälään on rakennettu Thule -osasto. Osastolta löytyy mm. Thulen kattotelineitä, kiinnityssarjoja, fillareiden kuljetustelineitä, kanoottien kuljetustelineitä sekä slide bar:eja.

Asiantunteva henkilökuntamme kertoo mielellään tuotevalikoimasta tarkemmin ja löytää juuri Sinun tarpeitasi ja autoasi palvelevan ratkaisun.

Sivut