Tarjoukset

Säilytystasku

Kätevä säilytystasku autoon etupenkin ja keskikonsolin väliin. Pikkutavarat pysyvät kätesi ulottuvilla, eivätkä putoile penkkien väleihin. Pituus 25 cm.

929-25

Hinta: 2,50

PAINEPESURI 110 BAR 1400W

Clen painepesuri. Alumiinipumppu, hiiliharjamoottori, automaattinen start/stop, säilytyspaikat perusvarusteille ja sähköjohdolle, pesukahva teräsputkella, itseimevä. Vesimäärä max. 360 l/h. Tuloveden lämpötila max. 50°C. Verkkojohdon pituus 5m. Paino 8kg. Vakiovarusteet: Paineletku 6m, pesukahva, viuhka-ja turbosuutin, pesuainepullo, pesuharja, vesiletkun liitin.

Mitat: 310x250x730

Kuukauden Fixut -hinta: 99,00

UUTUUS

Valikoimistamme löydät Paypack Penetron, joka on yleiskäyttöinen ryömintäoljy sekä huippuluokkaisen puhdistusaineen Paypack Citrolin.

Penetro -yleiskäyttöinen ryömintäöljy

CASTROL CLASSIC 20W-50

Klassikkoajoneuvon omistaminen on mielenkiintoinen harrastus. Jotta voit jatkossakin iloita harrastuksestasi, Castrol tarjoaa CLASSIC OIL -ohjelman. Se yhdistää klassisten moottoreiden erityisvaatimukset nykyaikaisen voiteluaineteknologian selvästi parannettuihin kulumissuojaominaisuuksiin. 

DRÄGER Alcotest 3820

Dräger 3820 -alkometri on helppokäyttöinen, luotettava ja nopea. Mittaus käynnistetään helposti taustavalaistulla painikkeella. Lisäksi voit saada tuloksen valinnaisesti myös äänipalautteella. Mittausperiaate: Sähkökemiallinen Dräger-anturi ¼”-teknologialla, erityisesti alkoholiin reagoiva.

·        Mittausalue: 0 - 5,00 ‰; jos mittausalueen rajat ylittyvät, näyttöön tulee ilmoitus

·        Näytteenotto: Automaattinen näytteenotto, kun riittävä puhallusmäärä tai -aika on saavutettu; automaattinen näytteenotto puhalluksen päättyessä; ohjelmoinnista riippuen